Sunday, February 18, 2007

Miruna (http://www.wardyworth.blogspot.com) si cu luis_figo m-au facut sa imi imaginez toata chestia asta despre Tokio Hotel.

Eu nu dau vina pe cei de la Tokio Hotel. Adica din cate stim noi, s-ar putea ca ei sa nu fie asa cum ii vedem. Poate ca intreaga lor imagine a fost creata de labelu lor si ei s-au bagat ca stiau ca o sa devina faimosi si bogati. Poate ca inainte sa se fi nascut Tokio Hotel, mergeau ei pe strada intorcandu-se de la sala de net sau de la vreun meci sau... si iau abordat cativa domni imbracati in costume formale si i-au intrebat daca vor sa fie intr-o trupa "rock". Poate ca la concertu lor de deschidere sau cum s-or chema, fara ca ei sa stie, au fost imbracati ca niste homosexuali. Imaginativa ca erati in locu lor in acele momente, dupa ce au fost imbracatisi machiati ca niste tipe platite de label, sa treaca pe langa ei si sa flirteze cu ei convingandu-i ca nu arata ca niste homosexuali. Urca ei pe scena, incep sa dea din gura, sa frece niste instrumente si apar niste oameni platiti sa dea impresia ca le place. Oamenii care nu sunt platiti se intreaba de ce s-au strans oamenii aia acolo si vin si ei sa asculte si se formeaza in subconstient urmatoarea idee: "Bah, da io de ce sa nu fiu bou-vagon/vaca cu cabina si sa nu imi placa poluarea asta fonica?". Beeaam, milioane de dolari pentru label.
Probabil ca pana la urma cei de la Tokio Hotel si-au dat seama cat homosexual par, dar n-au renuntat la imagine pentru ca sunt bogati, au fani care sunt dispusi sa mearga pana la capat... Singurul lucru care le lipseste este demnitatea. Cine stie? Poate ca labelu a incercat cu mai multi tipi si poate ca majoritatea si-au pastrat demnitatea.
Si asa din om in om, acesti baieti heterosexuali devin iubiti si idolatrizati de oameni care se prefac ca nu stiu ca ei nu sunt heterisexuali. Daca tot ce am spus este adevarat atunci fanii Tokio Hotel stiu in subsonstient, ca trupa este formata din homosexuali si ei gresesc! Daca am jignit pe cineva, get over it! It was fun imagining this.

Mood: Fatboy Slim - they just strut what the fuck. Miruna m-a mai facut sa ascult din nou...

3 comments:

Miruna said...

de 2 ori miruna in postul tau.ma simt flatata.m-ai facut sa rad.it's fun sa iti imaginezi astea...i dont' blame them...mi-e mila de ei.la urma urmei sunt si ei albine rock staruri ca toti oamenii

Maddy said...

:))) deja dai in sf'uri

Anonymous said...

adevar graiesti frate